Facebook profilkép fotózás, , Facebook borítókép fotózás magánszemélyeknek, családoknak, cégeknek, , Portfólió fotózás Hölgyeknek/Uraknak műteremben vagy egyedi helyszíneken, Osztályfotó készítés, Esküvői fotók készítése

Kalocsai Richard

Szolgáltatások

 

Facebook profilkép fotózás

 

Szeretnél egy igazán szép, retusált képet magadról a Facebook oldalad profilképének? Mi elkészítjük neked! Ha akarod bevonok fodrászt, sminkest és a fotó elkészülte után ízlésednek megfelelően kiretusálom a képet, úgy, hogy tutira ezer lájkja lesz, még akkor is, ha csak száz ismerősöd van! Nézd meg az eddig elkészített profilfotó referenciáimat, vagy jelentkezz profilfotó készítésre itt!

 

 

Facebook borítókép fotózás magánszemélyeknek, családoknak, cégeknek

 

Bajlódsz a Facebook borítóképed beillesztésével? Nincs egy jó közös képed szeretteiddel, amit ide kitehetnél? Vagy csak magadról szeretnél egy sztárfotót? A legjobb képedet készítem el, egy olyan profi borítóképet, amelyen minden ismerősöd látja, hogy te vagy a legboldogabb, legszebb az ismerősi körben. Ráadásul ezt a megfelelő mérték és a Facebook szabályzatának figyelembe vételével! Cégeknek különösen fontos lehet a hibamentes borítófotó, hiszen a hibásat a Facebook törölheti! Fodrász, sminkes, retusálás - mindent bevethetünk, hogy a tökéletes borítóképet elkészítsük neked! 

 

Portfólió fotózás Hölgyeknek/Uraknak műteremben vagy egyedi helyszíneken

Szeretne jó benyomást tenni már az állásinterjút megelőzően, netán egész portfóliót vár leendő munkahelye Öntől (személyi aszisztens, légiutas kísérő, stb.) és szeretne felkészült lenni, vagy csak egyszerűen egyedi fényképeket szeretne kapni Önmagáról? Nem kell mást tennie, csupán időpontot egyeztetnie velem egy ingyenes konzultációra, ahol a műtermi fényképezés időpontja és az egyéni beállítások megbeszélése után máris kezdetét veheti az Ön exkluzív minőségű fotózása a Zebraart Studioban (http://www.zebrart.hu). A fotózás költsége a képek mennyiségétől, a fotózás időtartamától függ; megegyezés szerint. Igény szerint smikest és fodrászt is tudok biztosítani. 

 

Baba/Gyermek fotózás akár Anyával, apával is

 

Osztályfotó készítés - akár egyedi, ötletes képek is, nem csak év végén (legyen a Tied a legbulisabb osztályfotó)

 

Koncertfotózás

 

Esküvői fotók készítése

 

Eljegyzés fotók

 

Szexi képek a pasidnak, mutasd meg neki, hogy te is tudsz úgy kinézni, mint a lányok a címlapokon!

 

Fotóriporteri munkák

 

Tárgyfotózás

 


vissza a főoldalra